X
X

12.07.2023 Fiyat Artışı Bilgilendirmesi



Değerli Müşterilerimiz;

Uzun süredir fiyatlarımızı sabit tutmaya çalışıyoruz. Ne yazık ki ülkemizde baş gösteren ekonomik sorunlar, kurların sabit olmaması ve yüksek enflasyon, verdiğimiz hizmetleri ve veri merkezinden, lisanslamalardan, IP classlarından vb. bir çok şeye direkt etki etmekte ve hizmet vermemizi zorlaştırmaktadır.

Neden Artış Sağlıyoruz?

Hizmetlerimizi daha sağlıklı yönetebilmek, sürdürebilmek, gider/gelir dengesini eşitlemek, daha kaliteli hizmetler sunabilmek ve yüksek kurlardan dolayı yapılan bu zamlardan yüksek ölçekli etkilenmemek amacıyla.

Hangi Hizmetlere Zam uygulanacak?

Değerli müşterilerimiz, burada sizleri düşünerek, bu konuları en hafife indirgeyerek kararlar almaya çalışmaktayız. Bu sebepten ötürü var olan bütün hizmetlerde zam uygulanacaktır. Fakat, bu zam oranlarını en az'a indirgeme sağlayarak sizlere yansıtmaya çalıştığımızdan emin olabilirsiniz.

Zam Oranları Nedir?

Hosting, E-Ticaret Hosting, WordPress Hosting; %40
Reseller Hosting; %40 
Ekonomik Sanal Sunucu, Premium Sanal Sunucu; %50
IP Adresleri: %25

Fiziksel sunucular şuanda stoklar güncel değildir. Yeni tema sonrası düzenleme sağlanılacaktır.

Fiyat artışı olacaktır. Bu fiyat artışlarını sizleri düşünerek hareket etmekteyiz. Bu hususta anlayış ile karşılayacağınızı umut ediyor, ilk günkü gibi sizlere kaliteli hizmet, hızlı destek sunmaya devam edeceğimizi bilmenizi isteriz.

Fiyat artışı 12.07.2023 tarihinde olacaktır. Bu tarihe kadar zamdan etkilenmek istemeyen müşterilerimiz hizmetlerini 1 yıla kadar mevcut fiyatından yükseltme yapabilirler.

Sevgilerimizle,
Verimin Bilişim Hizmetleri